Ulva höstmarknad

Ulva höstmarknad

Upplands största hantverksmarknad.

Det har nu blivit en tradition i Uppland att avsluta sommaren vid magiska Ulva Kvarn, där det varje år samlas ca 15 000 personer för att njuta av en härlig stämning i vacker miljö.
Här kan man hitta unika och fängslande konsthantverk, och ett stort urval av närproducerade matvaror. Smide, keramik, smycken, korgmakeri, hemvävda dukar, linprodukter, glaskonst, träslöjd i alla tekniker – allt finns representerat vid Ulva Kvarns marknad

Höstmarknaden i Ulva 7-8 september 2023

Lördag, kl. 10 – 17

Söndag, kl. 10 -16

Det är gratis inträde till marknaden men vi tar en parkeringsavgift under marknadsdagarna. Parkeringsavgiften är 50 kr/dag. En del av parkeringsavgiften går till Bälinge IF som hjälper oss att sköta parkeringen under marknaden.

Utökad kollektivtrafik till Ulva Kvarn

Busslinje 104 kommer att köra en tillfällig körväg till Ulva kvarn den 7-8 september när vi har höstmarknad. Vi kommer även ha en extrabuss som kommer att köra mellan Uppsala och Ulva kvarn som en ringlinje för att köra personer till och från marknaden. Bussarna kommer att gå ca en gång i timmen och vi kommer att placera två tillfälliga hållplatser uppe på väg 630 i höjd med er stora parkering.

Resa kommer gå att söka via UL.se och i appen och vi kommer även gå ut med denna information på UL.se och i sociala medier.

Vi uppdaterar löpande vår sida på Facebook och vår hemsida med aktuell information.
Här informerar vi om alla kommande marknader och event i Ulva Kvarn.
Håll gärna utkik efter våra nyheter!

För övriga frågor e-posta till marknad@ulvakvarn.com eller ring 0709-423209.

För att få delta på våra marknader krävs att anmälan godkänts av Ulva hantverksförening, samt att platsavgiften har betalats in. Våra marknader är inriktade på egenproducerat hantverk och mathantverk.

Intresseanmälan

Intresseanmälningar för att sälja era hantverk hos oss under marknaden görs enbart via vårt webbformulär:

 

Våra marknader är inriktade på egenproducerat hantverk och mathantverk.
Ulva hantverksförening anordnar hantverksmarknad och eftersträvar som vanligt att utbudet skall vara varierat, företrädesvis egenproducerat /designat hantverk och konsthantverk.

All mathantverk som skall säljas skall vara paketerade så att kunderna kan ta med sig det hem och varje försäljare ansvarar för produkternas innehållsförteckning samt att de är producerade enligt miljöverkets regler.

Vi tar inte emot utställare med matservering som t.ex. fika, fikabröd och varma/kalla maträtter.

Platsavgift: 400 kr/m + 25% moms, minst 2 meter.

För el vid ståndet tillkommer en kostnad på 400 kr + 25% moms.Vi godkänner inte användning av el till halogenlampor eller värmelampor och värmeaggregat eftersom det överbelastar vårt elnät.

Man kan köra in på området och lasta av och på sina varor och sedan parkera bilen gratis på personalparkeringen.

Det finns ett begränsat antal platser där man kan ha bil vid ståndet för en avgift på 300 kr + 25% moms. Bilens längd skall ej överskrida antal meter som bokas.

Husbilar och husvagnar tillåtes ej på marknadsområdet utan får parkeras på personalparkeringen (utan kostnad).

Varje försäljare skall ha med sig eget bord, tält eller liknande, skylt med namnet väl synligt, samt handsprit. Reklam för andra företag än de som är godkända av oss är ej tillåtet.

Marknaden arrangeras utomhus i Ulva Kvarns område och vi räknar med att alla utställare anpassar sig för väderförhållandena.

Karta och platsnummer kommer det att finnas på plats fredagen innan marknaden och till deltagarna skickas e-mail med information om platsnummer och områdets karta ca en vecka innan marknaden.

Under marknaden har alla utställare tillgång till personalrummet där vi bjuder på kaffe och te. I personalrummet har man även möjlighet att värma sin mat och har tillgång till personaltoalett.

När Ulva hantverksförening skickar fakturan och avgiften betalas är anmälan bindande och avgiften återbetalas ej.

För övriga frågor e-posta till marknad@ulvakvarn.com eller ring 0709-423209.

Vi ser fram emot erat deltagande i våra marknader! Varmt välkomna!

Ulva hantverk och hyresförening