Intresseanmälan Ulva höstmarknad 2024

Ulva hantverksförening anordnar hantverksmarknad helgen 7-8 september 2024.

Vi eftersträvar som vanligt att utbudet skall vara varierat, företrädesvis egenproducerat /designat hantverk och konsthantverk.

All mathantverk som skall säljas skall vara paketerade så att kunderna kan ta med sig det hem och varje försäljare ansvarar för produkternas innehållsförteckning samt att de är producerade enligt miljöverkets regler.

Vi tar inte emot utställare med matservering som t.ex. fika, fikabröd och varma/kalla maträtter.

Sista dag för intresseanmälan är den 30:e juni. Vid senare anmälan tillkommer en administrativ avgift på 300 kr + 25% moms.

Alla som anmäler sig till marknaden får en automatisk e-mail med uppgifterna från anmälningsformuläret som bekräftelse på att vi har tagit emot anmälan och att man har fått en preliminär plats på marknaden. I fall vi behöver mer information eller anmälan inte är godkänt hör vi av oss på e-mail inom en vecka. Efter sista anmälningsdag (30:e juni) skickar vi ut faktura enligt de uppgifterna som finns i anmälningsformuläret på e-mail och när fakturan är betald då är platsbokningen slutförd.

Man kan avboka den preliminära platsen genom att skicka e-mail till marknad@ulvakvarn.com utan kostnad, men efter man har betalat fakturan återbetalas ej avgiften när man avbokar platsen (kontakta marknad@ulvakvarn.com för vidare information).

Ange gärna i meddelande rutan eventuella önskemål.

Öppettider

Lördag 10:00 – 17:00
Söndag 10:00 – 16:00

Varutransporter

Varutransporter ska vara klara senast kl 9:30 samt efter marknadens stängningstid. Vi godkänner inte att man plockar ihop innan marknaden stänger.
Parkeringsplatser för marknadsutställare är avgiftsfria och ligger i nära anslutning till marknadsområdet.

Produkter

Eget producerat / designat hantverk som uppges i anmälan och/eller blivit skriftligen godkända av oss.

Platsavgift

Platsavgift: 400 kr/m + 25% moms för marknaden, minst 2 meter.

El

För el vid ståndet tillkommer en kostnad på 400 kr + 25% moms.

Vi godkänner inte användning av el till halogenlampor eller värmelampor och värmeaggregat eftersom det överbelastar vårt elnät.

Bil

Man kan köra in på området och lasta av och på sina varor och sedan parkera bilen gratis på personalparkeringen.

Det finns ett begränsat antal platser där man kan ha bil vid ståndet för en avgift på 300 kr + 25% moms. Bilens längd skall ej överskrida antal meter som bokas.

Husbilar och husvagnar tillåtes ej på marknadsområdet utan får parkeras på personalparkeringen (utan kostnad).

Försäljare/företagare

Varje försäljare skall ha med sig eget bord, tält eller liknande, skylt med namnet väl synligt, samt handsprit. Reklam för andra företag än de som är godkända av oss är ej tillåtet.

Övrigt

Marknaden arrangeras utomhus i Ulva Kvarns område och vi räknar med att alla utställare anpassar sig för väderförhållandena.

Karta och platsnummer kommer det att finnas på plats fredagen den 1:a september och till deltagarna skickas e-mail med information om platsnummer och områdets karta ca en vecka innan marknaden.

Under marknaden har alla utställare tillgång till personalrummet där vi bjuder på kaffe och te. I personalrummet har man även möjlighet att värma sin mat och har tillgång till personaltoalett.

När Ulva hantverksförening skickar fakturan och avgiften betalas är anmälan bindande och avgiften återbetalas ej.

Varmt välkomna!
Med vänliga hälsningar
Ulva hantverk och hyresförening


Anmälan till Ulva Höstmarknad 2024