I Alvens Ateljé skapar vi kläder och smycken och är återförsäljare för flera designer med en bredd sortiment av textilier, smycken, keramik, böcker, örtteer och tinkturer. Vi drivs av skaparglädje och gemenskap. Vi anordnar också utställningar och kurser. Varmt välkomna!

 

Utställningar

Ny konstutställning!

Upplyst---med-logga.jpg

”INRE LANDSKAP”
av Isabella Meret!


Pågående - 2019

Mer info: www.alvensatelje.se

 

DSC076511.jpg

Isabella Meret född år 2000 i Uppsala har gått på Uppsala Waldorfskola och sedan Hagströmska gymnasiet med modedesigninriktningen. Hon studerar nuvarande på eurytmiutbildningen i ytterjärna för att bli eurytmilärare. Isabella har arbetat som professionell eldartist, ansiktsmålare och med konsthantverk på Alvens Ateljé i Ulva Kvarn och har alltid haft en stor portion kreativitet som hon vill dela med världen.


 

Kurser

SMYCKESKURS I POLYMERLERA

Välkomna ut till natursköna Ulva Kvarn. I Alvens Ateljé håller vi kurs i att skapa egna smycken av polymerlera.

Kursen är till för barn, ungdomar & vuxna

Vi skapar blommor, blad, kakor, godis och figurer av polymerlera (cernit/fimolera) som sedan blir till smycken man tar med sig hem. Vi arbetar i Alvens Ateljé i samarbete med Alvens Event. Tre smycken ingår i kursavgiften.

Du kan också boka kursen för en privat grupp på minst 3 personer! Vid större grupper (över 5, max 10 personer/grupp) erbjuder vi en rabatt!

Kurs tillfällen enligt överenskommelse vid anmälan.
Pris: 250 kr/person
Rabatterad Pris (grupp över fem): 220 kr/person
Plats: Alvens Ateljé,