Ulva julmarknad - 2018 Intresseanmälan

Ulva hantverksförening anordnar julmarknad lördag den 24 och söndag 25 november 2018.

Vi eftersträvar att utbudet skall vara varierat, företrädesvis hantverk, konsthantverk och matprodukter som framställs hantverksmässigt.

Välkommen med intresseanmälan till julmarknaden. Fyll i formuläret nedan och uppge vilka produkter som erbjuds till försäljning.

Föreningen gör ett urval utifrån intresseanmälningarna och beskrivningen av vilka produkter som ska sälja.

Sista dag att skicka in intresseanmälan är den 28 september. Vid senare anmälan tillkommer en administrativ avgift på 300 kr.


Marknadens öppettider
Lördag: 11:00 - 16:00
Söndag: 11:00 - 16:00

Varutransporter är tillåtna fram till kl 10:30 samt efter marknadens stängningstid. Samtliga försäljare förbinder sig att följa dessa tider. Parkeringsplatser för marknadsutställare är avgiftsfria och ligger i nära anslutning till marknadsområdet.

Produkter
Endast de hantverksprodukter som uppges i anmälan och/eller blivit skriftligen godkända av oss får säljas på marknaden. Produkter får inte vara mat och dryck som serveras på marknaden.

Platsavgift
250 kr per meter, minst 3 meter (750 kr).
Om betalning ej sker enligt överenskommelse tilldelas ingen plats. Värva en ny utställare och båda får 25 % rabatt på platsavgiften när den nya utställaren godkänns av föreningen.

El
Vi erbjuder belysningsel utan kostnad. Om ni behöver el utöver belysning tillkommer en kostnad på 400 kr. Vi har endast ett begränsat antal platser där vi kan erbjuda extra el.
Bil
Det finns ett fåtal platser för bil i anslutning till marknadsståndet, kostnad 300kr.

Försäljare/företagare
Varje försäljare skall i marknadsståndet ha en skylt med namnet väl synligt. Marknaden arrangeras utomhus i Ulva Kvarns område, föreningen lånar/hyr inte ut bord, tak eller liknande.

Övrigt
Marknaden arrangeras utomhus i Ulva Kvarns område. Säljare har med sig eget bord, tak eller liknande. Föreningen kar inte möjlighet att hyra ut bord mm.

När Ulva hantverks- och hyresförening skickar faktura som bekräftelse på deltagande skall avgiften betalas och anmälan är bindande.